Ana içeriğe atla

Eski MİT'ci Enver Altaylı'nın Kaşif Kozinoğlu ve İlker Başbuğ hakkındaki mektupları



FETÖ'den tutuklu eski MİT'çi, Enver Altaylı İlker Başbuğ ve Kaşif Kozinoğlu'nu şikayet etmiş.






Eski MİT çalışanı Enver Altaylı casusluk ve fetö yöneticiliğinden tutuklu fetö elebaşı Fetullah Gülen'e 2008 yılında yazdığı mektuplar ortaya çıktı.




fetö şikayet mektupları


Mektuplarda İlker Başbuğ ve Kaşif Kozinoğlu'nu şikayet etmiş


Enver Altaylı mektuplarda hem eski genelkurmay başkanı İlker Başbuğ'u hem de şüpheli bir şekilde yaşamını yitiren eski MİT mensubu Kaşif Kozinoğlu'nu Fetullah Gülen'e şikayet etti.


O Mektuplardan sonra Başbuğ ve Kozinoğlu tutuklandı


O şikayetlerden sonra İlker Başbuğ ve Kaşif Kozinoğlu tutuklandı ve Kaşif Kozinoğlu şüpheli bir şekilde hayatını kaybetti eski MİT çalışanı Enver Altaylı hakkında hazırlanan iddianamade örgütün kirli yüzünü ortaya çıkaran çok önemli bir delil yer aldı.


Fetullah Gülen'e gönderilen mektuplar


Mektuplar Enver Altaylı'nın bilgisayarında bulundu mektupları kaleme alan eski istihbaratcı Fetullah Gülen'e Muhterem efendim diye hitap ediyordu.



Hedefinde Kaşif Kozinoğlu vardı Özbekistan'da Fetö okullarının kapatılmasından Kaşif Kozinoğlu'nu sorumlu tuttu Enver Altaylı Fetullah Gülen'e etkisiz hale getirilmesini yazdı.


Kaşif Kozinoğlu'nun esrarengiz ölümü


Kaşif Kozinoğlu mektuptan 3 yıl sonra Ergenekon soruşturmasından tutuklandı sonra da Silivri cezaevinde kuşkulu bir şekilde hayatını kaybetti koğuş arkadaşı olan emekli albay Hasan Atilla Uğur 2016 yılında yani mektuplar ortaya çıkmadan kumpası FOX Habere anlatmıştı.



Enver Altaylı mektupta Kaşif Kozinoğlu'nun MİT müsteşarı olma ihtimaline dikkat çekmiş eski genelkurmay başkanı İlker Başbuğ'da fetöcü istihbaratcının hedefindeydi İlker Başbuğ'a Fetullah Gülen'in olumlu bakmadığını yazmıştı. eski genelkurmay başkanı İlker Başbuğ'da mektuptan 4 yıl sonra silahlı terör örgütü kurmak ve yönetmek suçlamasıyla tutuklanmış kumpasın ortaya çıkmasıyla İlker Başbuğ tahliye edilmişti

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Instagram Takipçi Satın Al - 100 Türk, Gerçek ve Ucuz Takipçi

  Instagram Takipçi Satın Al - 100 Türk, Gerçek ve Ucuz Takipçi

Otomobillerdeki gizli tehlike - Emniyet kemeri ve airbag öldürücü olabilir

Sadece airbag değil yol güvenliği uzmanına göre eğer gerekli ayarlamalar yapılmazsa emniyet kemeri bile öldürebilir. Yol güvenliği uzmanına göre kadın sürücü sayısı son on yılda yüzde yüz arttı ama dev otomobil firmaları güvenlik sistemlerinin testinde erkek vücuduna sahip mankenleri kullanmaya devam ediyor kadın ve çocuk mankenler bu testlerde arka koltuklarda oturtuluyor. Bu da kadınların güvenli olduklarını düşündükleri araçlarda tehlikelerle karşı karşıya bırakıyor. Otomobil firmaları güvenlik testlerinde erkek manken kullanıyor Güvenli yolculuk için araç içindeki direksiyondan koltuğa hatta emniyet kemerine kadar ayarlamaların doğru yapılması gerekiyor aksi halde hayati tehlikeye bile yol açabiliyor. Doğru sürüş poziyonu nasıl olmalı Araç kullanırken önden gelen darbelerde ölümcül olabilecek sonuçlardan kurtulmak için sürücü koltuğu ayarlanarak kollar hafif bükük durumda olmalı emniyet kemeri de omuza değecek şekilde ayarlanmalıdır.

Sabiha Gökçen'in manevi oğlundan İzmit'te anlamlı Atatürk sergisi

Atatürk'ün silah arkadaşlarının çok özel resimleri ilk kez gün yüzüne çıkan özel eşyaları hatıralar sadece sergilenen eşyalar değil adres de çok özel İzmit 19 Kasım 1938 günü mahşeri bir kalabalığın Atatürk'ün tabutunun başında beklediği bu istasyon şu anda Atatürk'ün hatıralarıyla dolu Atatürk'ün Time dergisine kapak olduğu kalpak da bu müzede yerini aldı. Atatürk 17 Haziran 1922 günü Gebze'de Kasrı hümayun da dünyaya basın açıklaması yaparken bu kalpağı takmıştı Atatürk'ün hatıralarını sergi haline getiren isme gelince. Atatürk'ün hatıralarını Sabiha Gökçen'in manevi oğlu sergiliyor Türk kadın savaş pilotu Sabiha Gökçen'in manevi oğlu Eriş Ülger serginin her köşesi Atatürk'ün hatıraları ile dolu Atatürk'ün Savarona yatında içtiği kahve fincanı telvesiyle birlikte duruyor. Atatürk'ün atı sakarya'ya ait el işlemeli eğer Fikriye hanımın hediye ettiği elmas kravat iğnesi Türkiye büyük millet meclisi tarafından cumhurbaşkanı seçildiğinde